SPAVA SA DEJANOM JER JE FAVORIT? Aleksandra dobila pitanje koje je ŠOKIRALO SVE: Pokušala da se OPRAVDA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2022, 17:20

SPAVA SA DEJANOM JER JE FAVORIT? Aleksandra dobila pitanje koje je ŠOKIRALO SVE: Pokušala da se OPRAVDA

Pravo u centar!

Produkcija je organizovala emisiju za zadrugare u kojoj su bivši zadrugari dobili priliku da im se obrate i postave im pitanje.

Bivša zadrugarka Ermina Pašović se obratila Aleksandri Nikolić:

- Pitanje za Aleksandru: Da li tvoje moralisanje zavisi od toga da li ćeš imati se*s u riajlitiju ako si u vezi sa favoritom?

- Naravno da zavisi - rekla je Aleksandra ironično.

- Ja nisam imala ni sa kim ovakav odnos kao što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam imam sa Dejanom. Ja kada sam osetila da je to to, dovoljno sam sazrela i po prvi put sam osetila šta je prava ljubav, kada te muškarac štiti, pomaže ti, donositi sve. Ja pre Dejana nisam imala takve odnose i meni je to sjajno, a iskreno da li je on favorit Dejan ili ne to nema veze. Ja kada sam uišla on je bio najgori - rekla je Aleks.

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.