SPASIO JOJ KARIJERU I ŽIVOT: Viki Miljković iskazala NEIZMERNU zahvalnost Milutinu Mrkonjiću

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2021, 00:23

SPASIO JOJ KARIJERU I ŽIVOT: Viki Miljković iskazala NEIZMERNU zahvalnost Milutinu Mrkonjiću

Otvorio joj je oči

Danas je preminuo Milutin Mrkonjić Mrka, u 79. godini života. Pevačica Violeta Viki Miljković je jednom prilikom istakla koliko je zahvalna na njegovim rečima i velikoj pomoći.

Ona je, gostujući u TV emisji, priznala da je emotivni partner njene koleginice, Ane Bekute, pravi guru za zdrav život, nakon čega je istakla da je zbog njega počela da diše punim plućima.

- Bila sam na nekoj proslavi, gde su bili Ana i Mrka. Ana je uzela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mikrofon i pevala, a ja sam bila oduševljena njenim glasom. Rekla sam Mrki da njegova devojka ima čist glas. Žena što je starija, to bolje peva. Mrka mi je otkrio i zašto - istakla je Viki, pa dodala:

- Rekao je da je Ana prestala da puši i da je zato njen glas tako lep, a onda mi je rekao nekoliko rečenica koje su me promenile. Bukvalno, to što mi je ispričao nateralo me je da prestanem da pušim. Tri meseca nisam zapalila cigaretu - rekla je ona, kojoj je Mrka na taj način možda i spasio karijeru i uticao da promeni loše životne navike i vodi računa o svom zdravlju, a Bekuta je potvrdila njene reči.

Podsetimo, lekari sa klinike u kojoj je Mrkonjić hospitalizovan ranije su rekli da je političar u izuzetno teškom, zapravo kritičnom zdravstvenom stanju, zbog popuštanja srčanog mišića. On je, inače, početkom novembra završio na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu gde mu je ugrađen pejsmejker, a pre toga, u avgustu, je operisao je srčane zaliske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.