SPASI ME! Anđela Đuričić zapomaže na plaži u Morinju - novom objavom preplašila i zabrinula javnost?

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 12:35

"SPASI ME!" Anđela Đuričić zapomaže na plaži u Morinju - novom objavom preplašila i zabrinula javnost?

Šta se krije iza ovoga?

Bivša zadrugarka i novopečena voditeljka jedne televizije, Anđela Đuričić, trenutno boravi van Srbije i daleko je od javnosti i medija. Lepo vreme odlučila je da koristi na plaži, sunčajući se i kupajući u moru prelepe tirkizne nijanse.

Ispod suncobrana, pronašla je svoj mir, što je i podelila na svojim pratiocima na socijalnoj mreži Instagram. Međutim, na video zapisu koji je podelila, jedan detalj je svima zadržao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pogled.

Bivša zadrugarka se trenutno nalazi u Morinju, gde puni baterije za novu radnu sezonu i nove izazove koji je čekaju od jeseni. Budući da neki spekulišu da ćemo je gledati od oktobra u novom rijaliti formatu u izdanju Hajp televizije, jasno je da su joj odmori sada preko potrebni.

Na svom Instagramu je podelila video na kom se jasno vidi koliko joj je lepo.

Ležaljka, peškir, kafa, skupa torba, aksesoar i knjiga interesantnog naziva "Spasi me od sebe". Naziv pomenutog dela, mogao bi se protumačiti na razne načine, od toga da vapi i doziva pomoć koja joj je neophodna, do toga da želi izučavanjem štiva ove vrste da spreči nastupanje izvesnih situacija. To je samo njoj poznato.

Delić atmosfere koju je Anđela podelila, pokušajte da osetite preko fotografije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.