SPAS OD DROGE NAŠAO U BOGU! Naježićete se kada vidite kako izgleda Džejk iz Dva i po muškarca(FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2017, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPAS OD DROGE NAŠAO U BOGU! Naježićete se kada vidite kako izgleda Džejk iz Dva i po muškarca(FOTO)

Šta mu se dogodilo?!

Nekada preslatki dečak, Iako je bio najplaćenija dečija zvezda, rešio je da promeni način života, ali i svoj izgled.

Momka pod imenom Angusa T. Džounsa domaća publika pamti kao slatkog dečaka Džejka Harpera u seriji "Dva i po muškarca" a danas bi ga malo ko prepoznao. Gotovo da ne liči na sebe.

RASEKLA SE... Krunićkin dečko ovom FOTKOM otkrio pravu istinu o prsecanju vena (FOTO)

Agnus je pustio je bradu i kosu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i sada se retko pojavljuje u javnosti. Iako je izjavio da se više neće baviti glumom, Angus je prošle godine ipak zaigrao u televizijskoj seriji "Horace i Pete", u kojoj je imao epizodnu ulogu.

On je nekada konzumirao i narkotike, ali je spas od takvog života pronašao u Bogu, o kom često govori na društvenim mrežama.

- Kada prolazite kroz težak period i pitate se gde je Bog, setite se da je učitelj uvek tih tokom kontrolnog zadatka - jedna je od Angusovih objava na Fejsbuku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.