SPAKOVALA STVARI - Aneli vrišti i urliče zbog RASKIDA sa Janjušem: Vreme je da NAPUSTI prostorije

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 08:36

SPAKOVALA STVARI - Aneli vrišti i urliče zbog RASKIDA sa Janjušem: Vreme je da NAPUSTI prostorije

Ona je napravila haos u Beloj kući.
U toku je emisija "Gledanje snimaka" došlo je do rasprave između Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić. Ona se nakon svađe zaklela u dete da je završila sve sa svojim rijaliti dečkom.
Aneli je spakovala svoje stvari i napustila rehab, a Janjuš je bio u šoku zbog njenog ponašanja.
- Najveću folirant koji je ušao u rijaliti , folirant od sad te tako zovem. Sram te bilo folirantu, traži razloge da je ostavim, najveći folirant - rekao je Janjuš.
- Smrade jedan za ovo ćeš videti, smradu, sram te bilo, da se kunem u dete, zaklela sam se u dete i tako će ostati. Smradu jedan - rekla je Aneli.
- Folirantu -...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maja LIKUJE ZBOG Janjuševog gubitka: PROVOCIRA tamo gde ga najviše boli - Potpuno rasulo, on na ivici SLOMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024

Sve je u potpunom haosu...Učesnica Elite Maja Marinković ne prestaje da se zabavlja otkad se svađaju njen bivši dečko Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić, pa je ovoga jutra odlučila da doda još malo ulja na vatru...Naime, Marinkovićka je sve vreme likovala i smejala se kada je videla da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Janjuš PLJUNUO Aneli iz dubine grla - Janjušević rešio da ponizi bivšu devojku pred celim svetom

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024

Poznati bivši košarkaš više ne želi Ahmićevu pored sebe...Tokom emisije ,,Gledanje snimaka" Marko Janjušević Janjuš ušao je u žestok klinč sa njegovog za sada bivšom devojkom Aneli Ahmić. Naime, voditelj Milan Milošević pokušao je da rasvetla slučaj zbog čega je došlo nedavno do raskida,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.