SPADE KNJIGA NA 2 SLOVA! Jedno od njih dvoje biće POBEDNIK Parova 6! Suze, drama! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2018, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPADE KNJIGA NA 2 SLOVA! Jedno od njih dvoje biće POBEDNIK Parova 6! Suze, drama! (VIDEO)

Napeto do neba!

Finalno veče "Parova 6" bliži se kraju, a u konkurenciji za pobedu i nagradu od 70.000 evra ostaloje svega dvoje tamičara.

 U desetom preseku, vilu je napustio Mladen Vuletić!

Nakon Mladenovog napuštanja vile tenzija se popela za još koji stepen, a Dalilu Dragojević koja je ostala među tri najbolje plasirana takmičara savladale su emocije, te je počela da plače. Ona je istakla da joj je naročito drago što su i ona i njen suprug >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dejan, uz Gastoza, dogurali do finala i održali se u prvoj trojci.

Posle suza, voditeljka Bojana Ristivojević saopštila je da je treće mesto osvojio Dejan Dragojević, a njegova supruga Dalila ostala je u konkurenciji za pobedu sa Gastozom, što znači da će neko od njih po drugi put postati pobednik u ovom rijalitiju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.