ŠOPIĆKA SE OGLASILA: Posle vesti da je Vuk Mob sa njom prevario verenicu, Ivana podelila moćnu objavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 15:08

ŠOPIĆKA SE OGLASILA: Posle vesti da je Vuk Mob sa njom prevario verenicu, Ivana podelila moćnu objavu

Pokrenula lavinu komentara!

Informacija da je reper i bivši takmičar "Zadruge" Vuk Mob okončao emotivnu vezu sa verenicom Oliverom Konatar, samo tri meseca nakon rođenja njihove kćerkice Teone, odjeknula je poput bombe u javnosti.

Na ovu temu se prva oglasila Olivera, koja je na svom Instagram profilu napisala saopštenje za javnost. Istakla je da njih dvoje nisu zajedno od početka juna meseca, a detalje raskida nije želela da iznosi.

Nakon Olivere, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oglasio se i Vuk Mob koji je potvrdio da su stavili tačku na njihovu ljubav jer nisu bili jedno za drugo, ali ni on nije želeo da iznosi detalje.

Pojedini mediji izneli su informaciju da je Vuk Oliveru, navodno, prevario sa bivšom zadrugarkom Ivanom Šopić, a reper je urgentno demantovao ovu vest i najavio tužbu.

Potom je i Ivana Šopić putem svog Instagram profila demantovala ove glasine i istakla da se to nije dogodilo. Novom objavom Ivana je zapalila društvene mreže. Bivša zadrugarka je izazovno pozirala i pokazivala novu frizuru.

- Prelepa si; Ne menjaj ovu boju kose; Prezgodna; Kao barbika si - samo su neki od pozitivnih komentara ispod slike na račun njenog izgleda.

Šta nam je Vuk Mob rekao o odnosu sa Oliverom, saznajte u video klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.