ŠOOOK! Sloba ISPROZIVAO Kiju, ona odlučila da NEĆE više da piše! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2018, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOOOK! Sloba ISPROZIVAO Kiju, ona odlučila da NEĆE više da piše! (VIDEO)

Ali će i dalje da peva...

Kristina Kija Kockar je danas gostovala u emisiji Premijera. Tom prilikom je ispričala ko ju je sve podržao u promociji prve knjige ''Moj potpis'', ali je najviše pažnje pažnje privukla je jedna posebna rečenica kada Kija kaže bivšem mužu:

Evo šta su Kija i Sloba URADILI LUNI! Uf! Platila je i PLAĆA svoj greh! A 100.000 evra?! Strašno!

- Slobodane, ako se tvoj ego hrani time što će pored tebe biti osoba koja je popularna, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zašto mi to nisi rekao? Vidiš da je to najmanji problem za mene.

Kockareva tvrdi da su joj mnogi naglasili da je ovo najjači utisak iz njene knjige, ali i dodaje da će se zadržati na ovoj jednoj knjizi i da najverovatnije više neće pisati.

LUNA, TRGNI SE! Ako ovako nastavi, imaće problema sa osvajanjem PRVOG MESTA u Zadruzi! (FOTO)

Pored toga zanimljivo je i da Kija radi na novim pesmama, i obećava da ima par iznenađenja za svoje fanove. Nakon što je voditeljka pitala Kristinu da li će ona pisati tekstove za svoje nove pesme Kockareva je iznenadila odgovorom:

- Ja ne znam da pišem rime. Ja sam napisala jednu pesmu, za koju me je Slobodan zezao non stop. Zove se ''Delo ovoga čoveka'', i izuzetno je glupa - kroz smeh govori Kija i dodaje - ali sam isto tako tvdila da će pesma jednog dana biti hit!

POMIRENJE NA POMOLU?! Nakon što je objavljena Kijina knjiga, Radanović ODLUČIO da uradi OVO! ŠOK!

I LUNA ĐOGANI DOBIJA SVOJU KNJIGU! "O devojci koja je izgubila sebe, ljubav, snove, nadu!"

Između ostalog, Kockareva je prokomentarisala to što je njen bivši muž Sloba Radanović objavio na Instagramu prve stranice njene knjige:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

- Moj bivši suprug se možda neće složiti sa nekim stvarima u knjizi. Koliko sam videla, on se oglasio na Instagramu. On je meni rekao da nije pročitao knjigu, već da je video slike, ali da će da je pročita. Niko knjigu nije pročitao sve dok nije izašla. Čak ni mama. Jednom prilikom sam rekla: "Da je bilo vremena, napisala bih još 1.000 stranica". Fokusirala sam se na stvari koje su meni bitne. Bilo je milion detalja. Ono što bih ja mogla da napišem, stalo bi u 10 knjiga - izjavila je ona u "Premijeri".

SVE PREKO LUNINIH LEĐA: Zadrugarke komentarisale Đoganijevu, a ovo je kap koja je PRELILA čašu!

BEZ VIŠKA KILOGRAMA, BEZ SILIKONA! Ovaj snimak Ane Nikolić će vas potpuno ZAPREPASTITI! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.