SONA KISELINA JOJ SPRŽILA ŽELUDAC I JEDNJAK! Pevačica se oglasila o užasu iz beogradskog kafića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2022, 18:05

"SONA KISELINA JOJ SPRŽILA ŽELUDAC I JEDNJAK!" Pevačica se oglasila o užasu iz beogradskog kafića!

"Konobarica je tvrdila da je u pitanju kisela voda..."

Trep zvezda Tara Stojanović šokirala je objavom na Instagramu, gde je poručila pratiocima da budu pažljivi kada naručuju piće u kafiću.

Pevačica je prenela bizarno iskustva njene drugarice u jednom beogradskom kafiću kada su joj umesto vode u čašu, navodno, sipali sonu kiselinu, zbog čega je hitno završila na VMA.

- Ljudi, budite obazrivi! Drugarica je bila na Dorćolu u jednom kafiću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i umesto vode su joj sipali sonu kiselinu u čašu, spržila joj je želudac i jednjak. Konobarica je ubeđivala da je to kisela voda. Ona je na VMA, preživela je, ali eto vam da znate, da budete pažljivi - napisala je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.