DALILA UDARILA ČOLAKA ŠOLJOM U GLAVU I OZBILJNO GA POVREDILA: Napala i Dejana! Produkcija poslala HITNU POMOĆ u vilu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 13:23

DALILA UDARILA ČOLAKA ŠOLJOM U GLAVU I OZBILJNO GA POVREDILA: Napala i Dejana! Produkcija poslala HITNU POMOĆ u vilu

Bacala je sve što joj se našlo pod rukom!

Dalila Dragojević, sada je učesnica pete sezone "Zadruge", ali ima rijaliti iskustvo i u konkurentskom rijalitiju "Parovi".

Kako je poznata kao neko ko "nema dlake na jeziku", Dalila je bila akter mnogih sukoba kako sad, tako i nekada na Hepi televiziji, gde je dolazilo do brutalnih svađa, ali i tuča.

Jedan od tih incidenata se dogodio u vili "Parova" kada su užasan sukob imali Dalila tada Mujić, i Milutin Radosavljević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mili, kada su i šolje letele. Tada je došlo do nesrećnog slučaja da je udarac u glavu dobio Bane Čolak, koji je tada takođe učestvovao u "Parovima", a sada je deo takmičara "Zadruge".

Posle međusobnog vređanja majki, Mujićeva je počela da baca šolje i sve što joj se našlo pod rukom na Radosavljevića, ali se on izmakao.

Međutim, pogođeni su Dejan Stanković Kralj i Bane Čolak, koji je izvukao najdeblji kraj. Njemu je Dalila rasekla glavu, te mu je ukazana lekarska pomoć.

Voditeljka Bojana Ristivojević odmah je poslala Dalilu u izolaciju, ali je ova odbila da ide.

- Neću u izolaciju bez cigara! - drala se Mujićeva. Ona je zbog uvreda i fizičkog napada kažnjena sa 300 evra i direktnom nominacijom, dok je Mili novčano kažnjen zbog verbalnog sukoba, takođe sa 300 evra.

Dalila je i u petoj sezoni pokazala nasilničko ponašanje, kada je u sukobu sa Stanijom Dobrojević skočila i gađala je plastičnom flašom. Tada je Stanija skočila, te se obratila produkciji da odmah moraju da sankcionišu ponašanje Dragojevićeve, jer će joj u suprotnom polomiti nos i izaći iz rijalitija.

Evo kako je izgledala jedna od tuča Milija i Dalile:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.