ŠOKIRANA! Odvratan je! Luna POLUDELA kada je čula ovo, pa NAREDILA Zerini... HAOS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2018, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKIRANA! "Odvratan je!" Luna POLUDELA kada je čula ovo, pa NAREDILA Zerini... HAOS!

Obrt!

Nakon današnje žestoke svađe između Baneta i Zerine, ona se požalila Luni Đogani i rekla joj kako je rešila da stavi tačku na njigovu vezu i kako je Čolak više uopšte ne interesuje.

- Ja sam šokirana. Znaš kada možeš ono najgore da misliš, e to je uradio. Tek će da mi radi. On se neće smiriti. Njemu jeste loše, i treba da mu bude loše. On hoće da priča o mom privatnom životu, nešto što nikome nisam rekla, to je odvratno, odvratno.  - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekla je Zerina.

Luna joj je rekla da ovo ne bi smela da mu oprosti.

- Ti ako ponovo upadneš u depresiju zbog njega, stvarno. Nadam se da jesi završila sa njim. To iživljavanje sa njim, ne ide stvarno - dodala je Luna.

- Ja ne želim ništa sa njim. Odvratan je, rekla sam da se pomeri od mene i kreveta. Neka se ubije što se mene tiče. Šta sam ja slagala pitala sam ga, on ćuti. Priznala sam mu da mi prija Ervin, on poludeo. Spomenuo je i vas dve kako ste vas dve krive - govorila je Zerina, Jeleni i Luni koje su bile zatečene njenim rečima.

Celu situaciju pogledajte ovde.

DANIMA PLAKALA: Našoj poznatoj pevačici našli čvoriće na vratu, lekari joj SAOPŠTILI OVAJ šok

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.