ŠOKIRALA ME JE! Matorina najbolja drugarica progovorila o Sanji i njenoj vezi sa Anđelom

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 00:29

"ŠOKIRALA ME JE!" Matorina najbolja drugarica progovorila o Sanji i njenoj vezi sa Anđelom

"Ne sviđa mi se samo što se kida i stresira."

Jovana Tomić Matora jedna je od glavnih tema rijalitija "Zadruga" i oštar komentator, pa tako i u ovoj sezoni skreće dosta pažnje na odnose koje ima sa pojedinim ukućanima.

Veza sa Sanjom često je komentarisana, kao i intiman odnos sa Monikom.

Takođe, Matora je bila izuzetno razočarana kada se njen blizak drug Anđelo smuvao sa njenom bivšom devojkom Sanjom.

Novinari su stupila u kontakt sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jovaninom najboljom drugaricom Tamarom, koja je otkrila da li je njihovo društvo zamerilo Sanji ovakav potez, kao i šta misli o Moniki.

A post shared by Jovana Tomic (@matora23)

- Ne sviđa mi se samo što se kida i stresira. A Matora je uvek bila s lepim devojkama. Posle svake žurke se uvek nalazila jedna lepa devojka koja se zalepi za Matoru, što ne bi i u Zadruzi.

Tamara je iskreno progovorila i o Sanji, sa kojom je do pre njenog ulaska u rijaliti, bila u odličnim odnosima.

A post shared by @s.a_lovestory

- Sanja je meni bila dobar prijatelj, ne mogu da kažem ništa loše. Uvek je bila tu za mene i ja za nju. Šokirala me jeste, zbog poštovanja prema našoj drugarici Ani, Anđelovoj bivšoj devojci, mi smo društvo i zato je meni to malo ružno. Mislila sam da naše društvo poštuje kodeks - iskreno je ispričala Jovanina najbolja drugarica.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.