ŠOKČINA ZA CELU ESTRADU: Milan i Rada PONOVO zajedno, OVO ih je odalo!? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2017, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKČINA ZA CELU ESTRADU: Milan i Rada PONOVO zajedno, OVO ih je odalo!? (FOTO)

Ne Haris, nego Milan.

Nakon pisanja pojedinih domaćih tabloida da je raskinula ljubavnu vezu sa kolegom Harisom Berkovićem, pojavile su se špekulacije da se vratila starom dečku Milanu Stankoviću.

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on Oct 13, 2017 at 1:32am PDT

Ovakve priče pokrenula je jedna objava Milana Stankovića na društvenoj mreži Instagram. On je obavestio pratioce da je zapratio na ovoj mreži bivšu devojku Radu Manojlović, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je bilo dovoljno da njegovi fanovi pomisle da su se pomirili.

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on Nov 21, 2016 at 4:40am PST

Brzo su počeli da ga zapitkuju u porukama da li je ponovo sa Radom, a onda je pevač novom objavom te insinuacije prekinuo.

- Nismo zajedno i ništa se ne dešava. Samo mirno - napisao je Milan i tako svima stavio do znanja da nije ponovo u ljubavi sa Manojlovićevom.

U isto vreme, Rada je na svom Instagram nalogu najavljivala novi singl Harisa Berkovića "Magla", što govori da stvari između ovo dvoje ne stoje tako loše.

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on Nov 15, 2016 at 8:06am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.