ŠOKANTNO! Mensur OBMANJEN, Mina je LEZBEJKA!? (VIDEO)

Izvor: Svet, 03.Jul.2020, 10:18

ŠOKANTNO! Mensur OBMANJEN, Mina je LEZBEJKA!? (VIDEO)

 

U Zadruzi su trač partije i što bi zadrugari rekli “ćoškarenja”, svakodnevnica. Nakon emisije “Pitanja gledalaca”, Lepi Mića, Ivana Šopić i Stefan Karić opleli su kako samo oni umeju, a glavni na meti su bili Mensur Ajdarpašić i Mina Vrbaški.
„Vidiš kako su Mensura navukli da kaže kako je ne bi vodio kući i ponizi Minu. Ja pomišljam da dignem ruke od nje. Ona je izgubljen slučaj, odriče se majke, brata, svih”, započeo je priču Mića, a Ivana >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se nadovezala:
ŠOPIĆKA: “KAKVE SU SE SVE KU**ETINE POUDAVALE!” „Znaš kad bih se ja ponižavala tako. Hajde da se bar on kune u ljubav. On je pokazao da je ne poštuje. A znaš kakve ku**etine su se poudavale, ima svega.”
„Ma, Mina se još uvek traži, ona ne zna ni da li je htela da bude lezbejka. U jednom trenutku je potpuno ličila na muškarca. Ja svaku devojku gledam kao potencijalnu ženu, a on priča kako je ne može odvesti kući. Zamisli kad moraš da razmišljaš da li će ti žena napraviti neko s**nje, pa moraš predbračni ugovor i to. Kao ovaj Draganin, Siniša”, surov je bio Karić.
Pogledajte u nastavku kako je sve izgledalo.

NOVI SVET U PRODAJI! NOVAK SE OSEĆA JAKO LOŠE! Ovo je njegova najteža bitka! LUNA PRESEKLA! Više ništa neće biti isto! HAOS NA DEDINJU! DUŠKO POLUDEO NA JK! Tanja Savić UPLETENA U KRAĐU!

SVETSTAR
The post ŠOKANTNO! Mensur OBMANJEN, Mina je LEZBEJKA!? (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.