ŠOKANTNO VANREDNO IZBACIVANJE - Evo ko je ZAUVEK napustio Zadrugu i osvojio 28. MESTO u šestoj sezoni

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 07:26

ŠOKANTNO VANREDNO IZBACIVANJE - Evo ko je ZAUVEK napustio Zadrugu i osvojio 28. MESTO u šestoj sezoni

Emotivno izbacivanje!

Voditelj Marko Đedović ušao je u Belu kuću kako bi saopštio zadrugarima ko je imao najmanju podršku publike i koji zadrugar je zauzeo 28. mesto u "Zadruzi 6".

Podsetimo, prethodne noći su Zadrugu napustili Ana Spasojević i Bojan Simić.

Ove noći niko nije mogao da očekuje da će biti još izbacivanja, te su zadrugari šokirani čekali da vide ko je sledeći među njima koji će biti uzbačen samo nekoliko dana pred >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << superfinale.

Prva osoba koju je Marko podigao je Mikica Bojanić.

- Devet meseci, nisam očekivao i svaki sat i minut mi je da vidim decu. Ne mogu da lažem kad sam već do ovde dogurao voleo bih da uđem u superfinale. Nije da ne verujem u sebe, ali nisam mislio da ću da ostanem do samog kraja - rekao je Bojanić.

- Mikici može da se pridruži Divna - dodao je Marko Đedović.

- Iskreno, hvala što sam i ovoliko izdržala. Ovo je veliko iskušenje, upoznala sam ljude, stekla nove prijatelje i doživela nove simpatije. Vraćam se u svoj kraj, vraćam se Marku. Marka znam dobro i on meni prelazi preko svega, ja sam više prelazila njemu. Jedna prevara koju sam ja njemu uradila je manje nego što sam ja njemu. Ja se možda nisam istakla najbolje i bila sam povučena i nisam pokazala šta treba da pokažem - govorila je ona.

Treći ugroženi zadrugar bio je Miljan Vračević.

- Ja bih bio srećan da izađem, šta sam imao da pokažem, ja sam pokazao. Malo sam se i svađao sa kim sam živeo i malo sam psovao šta bih im sve rekao. poslužiće društvenem mreže, ja sam i ranije bio aktivan. Nema dovoljno reči da opiše neke pojedince. Ja ne kažem da sam bolji od njih, svašta smo rekli jedni drugima. Sebe sam predstavio kakav jesam i mogu sve da pogled u oči, mislim da izlazim čistog obraza. Ne stidim se bilo čega, iza svojih postupaka stojim glavom i bradom - pričao je on.

- Sledeći zadrugar koji će da im se pridruži i večeras ima najmanje glasova je Jovana Tomić Matora. Šta misliš da je razlog? - upitao je Đedović.

- Ne znam, ali kafanci i muzičari neka se bace da Mikica i ja ne bude sledeći krug. Volela bih da ostanem i apelujem da se glasa. Volela bih da budem u superfinalu, dugo sam ovde - rekla je Matora.

Đedović je prvo saopštio Jovani da može da se vrati na svoje mesto i da više nije ugrožena, a posle nje je spustio i Miljana Vračevića.

- Divna, da li bi ti palo teško da se razvojiš od svoje simpatije? - upitao je Đedović.

- Izmešano, ne znam - rekla je ona.

- Dragić kaže da bi se i Mikica razvojio od svoje simpatije - dodao je Đedović.

Đedović je saopštio da Divna napišta "Zadrugu 6", a ona se bacila Bilalu u zagrljaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.