ŠOKANTNO! Nakon SKANDALOZNIH OPTUŽBI Tanja Savić se pomirila sa mužem! RAZLOG će vas IZNENADITI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2020, 00:52

ŠOKANTNO! Nakon SKANDALOZNIH OPTUŽBI Tanja Savić se pomirila sa mužem! RAZLOG će vas IZNENADITI!

Rekla, pa porekla!

Tanja Savić otkrila je da se pomirila sa mužem Dušanom Jovančevićem, kog je pre osam meseci optužila da je kidnapovao njihove sinove i odveo u Australiju.

- Tačno je da smo se Dušan i ja pomirli, i to prvenstveno zbog dece. Sinove smo stavili na prvo mesto jer smo shvatili da je za njih najbolje da odrastaju u Australiji - rekla je pevačica.

- Redovno se čujem sa sinovima. Maksim i Đorđe su presrećni kada se gledamo preko video-poziva. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Drago mi je da je i Dušan to uvideo i sada mi dopušta da svakodnevno komuniciram sa sinovima preko njegovog telefona - dodala je Tanja.

Objavu dijeli TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

- Prošlo je već osam meseci kako se nismo uživo videli i zagrlili. Baš mi je teško bez njih i živim za dan kada ćemo svi biti zajedno. U Australiji je sada leto, pa moji dečaci često idu na plažu. Maksim i Đorđe su dobri đaci, najvažnije mi je da ih izvedem na pravi put. Tamo država dosta brine o građanima i zato je bolje da mi deca odrastaju u Australiji - navela je ona, pa zaključila:

- Jedva čekam da odem kod mojih. To sada, međutim, nije moguće zbog korone. U Australiji se ne piše svakog dana o virusu, tamo je drugačija situacija nego kod nas.

Objavu dijeli TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Podsetimo, Tanja je prethodnih meseci često pričala o turbulentnom odnosu sa suprugom.

- Rekao mi je da rođena sestra pravi loš uticaj na mene, a moja sestra je anđeo, roditelji žele samo moje pare, to je govorio, a u stvari je govorio o sebi - govorila je u "Magazinu In" o mužu.

- Rekao je da dece neće ni da me zapamte. Ja sam mu jednog dana napisala da bi trebalo da ide kod psihologa, a on je meni odgovorio: "Kada dođeš po njih biće ti tri života kasno". Odgovorila sam mu: "Crk'o dabogda!", a on je rekao da će sve te poruke da da deci da čitaju. Jednom je čak tokom video poziva sa decom rekao sinovima: "Mama vam ima dečka"! A nemam! Ja sedam meseci spavam sa sestrom u krevetu u kući mojih roditelja - dodala je tada.

(VIDEO) "SANJA I JA SMO SE SVAĐALI NA KRV I NOŽ" Nikola Đorđević otkrio detalje veze sa pevačicom grupe "Hurricane"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.