ŠOKANTNA ISPOVEST: Milica Pavlović TEK SADA progovorila o svom UČEŠĆU u Zvezdama Granda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2018, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTNA ISPOVEST: Milica Pavlović TEK SADA progovorila o svom UČEŠĆU u Zvezdama Granda!

Nisu birali reči!

Milica Pavlović je danas jedna od najpopularnijih i najtraženijih pevačica, međutim, po prvi put je pred našim kamerama ispričala šta bi bilo da je ispala iz "Zvezda Granda" u kojima se takmičila 2012. godine.

Milica je otkrila kako se jasno seća svakog sekunda takmičenja, ali priznaje da to u njoj budi i delić nelagodnih osećanja. Svojim radom dospela je tu gde je danas, mnogima je dokazala da baš i treba biti tu gde je, a današnje Zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Granda rado prati.

- Mislim da komentari trenutne postavke od strane žirija su mnogo blaži od onih koje sam ja dobijala. Ja sam zaista prošla taj trnoviti put i ništa me ne bi iznenadilo - kaže Milica, raspoložena kao i uvek.

- Ono što nisam, čini mi se do sada rekla, evo, daću ti ekskluzivu, da sam u tom serijalu ispala, verujem da se ne bih više prijavljivala. A mnogi, eto, kažu da bi bilo baš šteta. Zaista sam od strane pojedinaca dobijala jako oštre kritike, nisu birali reči, smatram da je to moglo na blaži način da se kaže, nije baš moralo tako da se izgovara - otkriva Milica.

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica) дана 9. Окт 2017. у 5:18 PDT

A ono što je potreslo celu estradu jeste nedavna pljačka direktora Granda Saše Popovića, koju je i Milica prokomentarisala.

- Bila sam užasnuta tim saznanjem. Saša Popoviće je sigurno jedan od retkih koji je sve stekao na najpošteniji mogući način. Ljudski mi je žao što se takvim ljudima dešavaju takve stvari. Ali, kao što vidite, Popović je nasmejan i vedro korača kroz život, možemo samo da se ugledamo na njega - rekla je Milica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.