ŠOKANTNA ISPOVEST Anđele Šparavalo: Razvezala jezik i iznela SAV PRLJAV VEŠ o svojoj porodici - Majka je manipulator...

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 11:30

ŠOKANTNA ISPOVEST Anđele Šparavalo: Razvezala jezik i iznela SAV PRLJAV VEŠ o svojoj porodici - "Majka je manipulator..."

Učesnica popularnog rijalitija "Elita 7" Anđela Šparavalo konačno je progovorila i bez dlake na jeziku iznela šokantne detalje o svojoj porodici.

Jedna od najkontraverznijih učesnica ovogodišnje sezone rijalitija "Elita 7", Anđela Šparavalo, napokon je otvorila dušu i bez ikakvog ustručavanja oplela po svojoj porodici koja ne podržava njenu emotivnu vezu sa Bojanom Pavlović, iznoseći neke do sada javnosti nepoznate detalje.

Roditelji Anđele >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Šparavalo oglasili su se i ošrto osudili izbor svoje ćerke koja je uplovila u vezu sa drugom ženom, te su povodom ove situacije u više navrata izjavili da nikada neće podržati njenu vezu sa Bojanom i da će je se zbog iste javno odreći, zbog čega joj je čak i brat poslao pismo. Međutim, i pored oštrog negodovanja njene porodice, Anđela je ipak odlučila da nastavi svoju vezu sa Bojanom, te je bez ikakve zadrške iznela niz šokantnih optužbi na račun svojih roditelja.

- Ja nisam htela mojim roditeljima da stanem na teret, jer su imali dovoljno svojih problema - započela je Anđela.

- Kada oni nisu imali poverenja jedno u drugo, uvek su mene pitali ko je u pravu. Ja nisam znala šta da kažem, ja kad uđem u tatin telefon ne nađem ništa, ali nikada nisam našla određeni razlog zašto se oni toliko svađaju. Bežala sam od kuće tada - rekla je Anđela.

- Ja mogu odmah da odem na poligraf, volela bih. Ja ne znam zašto moja mama laže, verovatno jer sam ja lagala o Bojani, verovatno da se ispostavi da je sve laž što sam rekla za ujaka, verovatno da opere sve. Nisam htela da se te stvari potegnu, oni su nekako kada su došli ovde su sve to plasirali. Ja skupljam u sebi "Odreći ćemo te se, biraj", ali oni nastavljaju - požalila se Anđela i nastavila:

- Naravno da ću na televiziji da pričam sve najlepše o svojoj porodici. Nisam iščekivala nikad da će meni ovo da se desi sa Bojanom, da nisu predstavili da će da me se odreknu, ja nikada ne bih iznela bilo kakve stvari. Ja neću da izvrćem. Sve neke stvari su se zataškavale, ja sam više vremena provela sa bratom nego oni. Oni mnogo toga ne znaju o njemu - dodala je Anđela.

- Aranđelovac je mali grad, ja njih razumem sa te neke strane, ali opet svaka porodica maže oči sa nekim lepim stvarima, a u kući se dešavaju mnogo gore stvari - šokirala je učesnica publiku.

U tom trenutku, u Anđelinu potresnu ispovest umešala se i njena devojka Bojana, koja je sa Anđelom već u više navrata razgovarala o privatnom i porodičnom životu. Ipak, Bojana je tvrdila da nije baš sve tako kao što Anđela govori, te je povodom čitave situacije izjavila:

- Ono što je pričala tada i sada, ona samu sebe demantuje. Ono što ona sada priča ovde pred tobom, ona priča Snežine reči danas. Ona svačije reči poprima, ona tako isto danas sve što je Sneža pričala danas su sada njene reči. Ona je pričala da su je roditelji zanemarivali, ona ovde stoji i priča drugu stvar. Njene priče se ne podudaraju, sama sebe demantuje. Meni je ona rekla da njena majka ima sposobnost da manipuliše da izazove veštačke suze, gde sam ja to kod nje isto primetila. Ona na taj način ume da iznudi novac od njenog oca. Ona meni predstavi za stan, ona je meni rekla da su njeni roditelji kupili stan, imati i iznajmiti nije isto. Ja puknem i iz tog revolta kažem kako jeste, imaju neke stvari koje su mi jasne i isto tako imaju stvari koje mi nisu jasne - zaključila je Bojana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.