ŠOK ZBOG ČOLAKA: Zerina je novi Vođa, a OVO je uradila Banetu - SVI POKRIVAJU UŠI! OSVETA!? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2019, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK ZBOG ČOLAKA: Zerina je novi Vođa, a OVO je uradila Banetu - SVI POKRIVAJU UŠI! OSVETA!? (VIDEO)

Ipak je Božić.

Vladimir Todorović koji je prošle noći napustio "Zadrugu 2" na odlasku je ostavio pismo u kome je imenovao ovonedeljnog vođu. On je na čelo crnog stola postavio Zerinu Hećo prema kojoj je gajio simpatije, a njena prva obaveza bila je da odredi ovonedeljne budžete zadrugarima.

- Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Vođa će odmah na osnovu zasluga iz prošle nedelje odlučiti koliko će ko dobiti novca - pročitala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pismo Zerina.

Ona je, u duhu današnjeg praznika - Božića, najveće budžete prvo podelila najstarijim zadrugarima, a preostale je dodelila cimerima sa kojima je najbliža.

Uprkos tome što nije u dobrim odnosima sa svojim bivšim dečkom Banetom Čolakom, Zerina je odlučila da mu da srednji budžet, iako su svi očekivali da će njemu dati najmanje novca. Ipak mu se nije svetila.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.