ŠOK U PROGRAMU UŽIVO - ONA MORA da se vrati u Zadrugu! Dobila ugovor, PRIMORANA da učestvuje - nastala DRAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 18:13

ŠOK U PROGRAMU UŽIVO - ONA MORA da se vrati u "Zadrugu"! Dobila ugovor, PRIMORANA da učestvuje - nastala DRAMA

Neviđena scena koja se desila tokom emisije je bivšu ukućanku jako potresla...

Milica Kemez, bivša zadrugarka gostovala je u emisiji Magazin In, gde je govorila o svom učešću u rijaliti programu i o uticaju koji rijaliti zvezde izazivaju, ali i o ostalim društvenim temama.

Pravo iznenađenje, desilo se na polovini emisije, kada je Stefan Milošević Panda, novinar Red televizije, doneo papire i uručio ih Milici, koja nije znala o čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se radi, kao i niko drugi u studiju.

U jednom terenutku Panda joj se obratio i šokirao sve prisutne.

- To je ugovor... ulaziš u Zadrugu. Potpiši i možeš da ideš.

Milica je šokirano gledala i čitala ugovor, i ništa joj nije bilo jasno. Rečeno joj je da odmah mora da napusti snimanje emisije i da je u obavezi da se priključi Zadrugarima istog trenutka.

- Ali, ja ne želim da uđem u Zadrugu... ne znam o čemu se ovde radi, zbunjeno je gledala u papire i goste.

Pošto je rekla da se toliko uznemirila da ne može ni da pročita šta piše u Ugovoru, popularna pevačica Sandra Rešić je ustala, prišla do Milice i pokušala da joj pojasni šta piše.

Atmosfera je već dovedena do usijanja, a eksplodirala je kada je Panda rekao da je sve ovo prvoaprilska šala i da Milica, ipak, ne ide nigde!

Svi u studiju su počeli da se smeju, a Milica je konačno odahnula.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.