ŠOK U LAJVU - DALILA ZA 5 MINUTA ZARADILA 8.000 EVRA: Dok se snimala dobila vrtoglavu cifru, evo kako je reagovala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023, 11:16

ŠOK U LAJVU - DALILA ZA 5 MINUTA ZARADILA 8.000 EVRA: Dok se snimala dobila vrtoglavu cifru, evo kako je reagovala!

Otkriveno i koliko joj ostaje!

Bivša rijaliti učesnica i novopečena voditeljka, Dalila Dragojević već duže vreme snima lajvove na Tiktoku sa poznatim i manje poznatim tiktokerima i na taj način zarađuje novac.

Sada je tokom jednog lajva za samo 5 minuta zaradila neverovatnih 8.000 evra.

Na TikToku se pojavio snimak Dalilinog lajva tokom kojeg je zaradila veliku sumu novca za kratak period.

- Dalila za 5 minuta zaradila 8.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evra - piše u opisu videa, a Dalila nije mogla da sakrije oduševljenje kada je videla koliko novca je dobila.

Bivša rijaliti učesnica inače već duži vremenski period snimak lajvove sa tiktokerima, a na taj način navodno zarađuje dosta novca, a fanovi joj redovno šalju giftove koji predstavljaju virtuelni novac.

Inače, stručnjak za društvene mreže, objasnio je kako funkcioniše zarada na ovoj platformi.

- Na Tiktoku se može zarađivati već sa 1.000 pratilaca, ali je bitno da je osoba čiji je nalog bude starija od 18 godina. Postoje prihodi direktno od Tiktoka i prihodi od brendova koji se reklamiraju. Kada se premaši iznos od 1.000 pratilaca, može se početi sa objavljivanjem prenosa uživo i tokom prenosa uživo, onaj koji se snima može primati poklone, tj. giftove. Ovi pokloni predstavljaju virtuelni novac, koji se kasnije može prebaciti na lični Pejpal račun, dok Tiktok uzima polovinu tog novca. Za osobe koje imaju preko 10.000 pratilaca otvara se veći broj opcija. Inače, samo preko jednog lajv uključenja tiktokeri mogu zaraditi i preko 200 evra, dok pojedini na nedeljnom nivou rade lajvove i preko desetine sati! Npr. Dalila, koja ima skoro 125.000 pratilaca, nekad se snima i 20 sati tokom dana, pa i ne čudi što je za nedelju dana bogatija za čak 15.000 evra - objašnjava stručnjak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.