ŠOK TRANSFORMACIJA bivšeg dečka Miljane Kulić: Luka nakon otvaranja Onlyfans-a sada otišao pod iglu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2023, 18:48

ŠOK TRANSFORMACIJA bivšeg dečka Miljane Kulić: Luka nakon otvaranja Onlyfans-a sada otišao pod iglu (FOTO)

Srbija Danas u posedu fotografija sa intervencije!

Luka Radivojević koji se javnosti predstavio kao bivši dečko Miljane Kulić odustao je od plana da uđe u Zadrugu za koju je potpisao ugovor prošle sezone, međutim do ulaska u Belu kuću nije došlo, pa je Radivojević odlučio da krene stopama košarkašice Milice Dabović, te je otvorio Only fans i počeo da zarađuje na toj platformi pokazujući čime raspolaže.

Luka je sada otišao korak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dalje,pa je za potrebe svog novog biznisa rešio da promeni i svoj izgled, konkretno lice.

Radivojević se odlučio da ode u kliniku i koriguje usne koje su nakon procedure punije, a pored toga je korigovao i bradu, kako bi izgledao muževnije, a nije izostala ni korekcija koja je sve popularnija-jaw line, te su mu crte vilice oštrije i istaknutije.

Srbija Danas je došla u posed fotografija "pre i posle", a Luka se svojim rezultatom pohvalio i na svom Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.