ŠOK - SKINULA ZAVOJE NAKON REMONTA: Tamara Đurić promenila lični opis! Evo kako sada izgleda (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 10:33

ŠOK - SKINULA ZAVOJE NAKON REMONTA: Tamara Đurić promenila lični opis! Evo kako sada izgleda (FOTO)

Starleta promenila lični opis!

Starleta Tamara Đurić ljubitelj je estetskih korekcija, što je javnosti već poznato.

Nakon što ju je jedna od njih umalo koštala života, mnogi su mislili da će se na tome zaustaviti, ali se to nije desilo.

Tamara je nedavno, kao i većina njenih koleginica, posetila Tursku zbog estetskih korekcija, a sada se snimila tokom vožnje, prilikom čega je pokazala da su se podlivi nakon intervecije smanjili i da su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njene crte lica sada oštre, a njene oči znatno iskošene.

Podsetimo, ona je nedavno na društvenoj mreži Instagram objavila fotografije iz Istanbula kada joj je lice bilo natečeno i u modricama, a kako su pratioci zaključili, Tamara je u Turskoj obavila operaciju zatezanja lica, "mačje oči", kao i zatezanje kapaka i oblikovanje jagodica, a zbog crnog poveza koji nosi, mnogi su ubeđeni da je imala i korekciju vilice.

Da li će se Tamara Đurić na ovome zaustaviti ili sledi nova korecija, vreme će pokazati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.