ŠOK SCENA! Ša održao NASTUP nakon Zadruge - Evo kako je izgledao reperov susret sa publikom u Italiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 18:57

ŠOK SCENA! Ša održao NASTUP nakon Zadruge - Evo kako je izgledao reperov susret sa publikom u Italiji

Sigurno mu nije bilo lako!

Nenad Aleskić Ša, nakon što je u rijalitiju "Zadruga 4" prevario svoju suprugu Ivanu sa zadrugarkom Tarom Simov, našao se na meti kritika širom sveta, pa su mu mnogi tokom učešća postavljali pitanja kako će nastupati nakon tolike omraženosti gledalaca.

Došao je i taj trenutak i repoer se našao pred publikom u jednom klubu u Italiji, a po svemu sudeći, ova publika ipak više voli njegovu muziku od njegovih dela, pa je klub bio itekako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pun gostiju, što je sigurno mnoge kritičare njegovog učešća u rijalitiju šokiralo.

Ša se pohvalio na svom Instagram profilu svojim nastupom, a sigurni smo da mu nije bilo lako nakon svih loših komentara da se pojavi na toj bini.

Ono što je sigurno je da je reperova dugogodišnja karijera doprinela da nastavi da niže uspehe.

Podsetimo, Ša je pozvan i najavljen da večeras gostuje u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" a da li će se pojaviti ili ponovo "ispaliti" produkciju, ostaje da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.