ŠOK! Rijaliti nije ni počeo, a već je KRENUO HAOS!  Buduća zadrugarka OPLELA PO POBEDNICAMA ZADRUGE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 19:58

ŠOK! Rijaliti nije ni počeo, a već je KRENUO HAOS! Buduća zadrugarka OPLELA PO POBEDNICAMA ZADRUGE?

Iznela je svoje mišljenje!

Anja Todorović je potencijalna učesnica četvrte sezone "Zadruge" iako produkcija Pink televizije još uvek to nije potvrdila, spekuliše se po medijima da bi ona mogla postati deo sledeće sezone. Proteklog vikenda, Iva Grgurić je pobedila, a pre nje, titule iz ovog rijalitija odnele su i Kija Kockar i Luna Đogani.

A post shared by ✨ A N J A ✨ (@anjatodorovic11) on Jul 9, 2020 at 5:09am PDT

Domaće medije je zanimalo koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od te tri pobednice "Zadruge" joj je omiljena i zašto.

A post shared by ✨ A N J A ✨ (@anjatodorovic11) on Jul 4, 2020 at 11:14am PDT

- Pa iskreno Kija, ona je žena imala najjači udarac koji je izgurala baš onako damski. Napravila je od sebe ime, izvukla najbolje iz svega negativnog što joj se desilo. Jer je ona bila ta koja je ponižena kao žena pred milionima, gde bi se 90 posto žena sakrilo u mišiju rupu, izgasile bi društvene mreže i ne bi se oglasile, a ona je ušla tamo pokazala ko je i šta je, uzela prvo mesto i nastavila život punim plućima. Nije dopustila da je bol slomi, već ojača, što je jako bitno - rekla je Anja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.