ŠOK: Posle samo godinu dana braka Mayu Berović ostavio muž!? FOTO

Izvor: Svet plus, 06.Apr.2017, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK: Posle samo godinu dana braka Mayu Berović ostavio muž!? FOTO

Mnogi muškarci maštaju o atraktivnoj pevačici Mayi Berović, koja spada u naše najlepše pevačice, ali kako stvari stoje, ona samo godinu dana posle venčanja spava sama!

Naime, Maya je na svom Instagram profilu postavila fotografiju na kojoj je bez šminke i u krevetu, pa pretpostavljamo da ju je postavila odmah nakon buđenja, ali ono što više od toga privlači pažnju jeste da je u krevetu sama i da je ispod fotografije napisala: „Just me“!

Just me💁
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Apr 1, 2017 at 3:57am PDT

Popularna pevačica je pre godinu dana izgovorila sudbonosno da, pa nas čudi da za tako kratko vreme već spava sama. U želji da proverimo o čemu se radi i čemu takav natpis ispod fotografije, kontaktirali smo Mayu, koja nije odgovarala na naše pozive, ali ni na poruke.

Ako se vodimo onom starom da u svakoj vatri ima dima i da nam Maya nije želela dati komentar, biće da tu nešto ne štima, što ćemo vrlo brzo saznati!

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle samo godinu dana braka Mayu Berović ostavio muž!?

Izvor: Tracara.com, 06.Apr.2017

Pevačica je godinu dana u braku (foto: Instagram.com/mayaberovicofficial) Postoje mnogi muškarci koji maštaju o atraktivnoj pevačici Mayi Berović, ali kako stvari stoje, ona samo godinu dana posle venčanja spava sama. Naime, Maya je na svom Instagram profilu postavila fotografiju na kojoj je...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.