ŠOK: Pobednik Parova ULAZI u Zadrugu - VELIKI transfer! Biće H-A-O-S...

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK: Pobednik "Parova" ULAZI u "Zadrugu" - VELIKI transfer! Biće H-A-O-S...

Da li je istina?

Pobednik sedme sezone "Parova", Mladen Vuletić, oglasio se na društvenoj mreži Instagram i time šokirao sve njegove fanove i rijaliti pratioce.

🖐

A post shared by Mladen Vuletic (@mladenvuleticdjoma) on Oct 13, 2019 at 7:44am PDT

Poznato je da je pobednik ovog rijalitija bila i Dalila Dragojević, trenutna učesnica rijaliti programa "Zadruga 3", sa svojim suprugom Dejanom Dragojevićem, a ujedno i bivša devojka Mladena Vuletića. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Takođe, Maja Marinković je dosta povezivana sa njim pred ulazak u "Zadrugu 3".

Ne zna se da li Mladen zaista ulazi zbog bivše devojke, ili da li uopšte prelazi na drugu konkurentsku televiziju, ali svojom objavom je začudio javnost obzirom da je naslov "oproštaj", kao što i u objavi pominje da je Ronaldo najbolji fudbaler, ali da je i Ronaldo promenio tim, zvuči kao da je tako. Šta je ovime hteo da kaže rijaliti zavodnik, sami procenite.

Obilazim 🍉 po Beogradu jer je to jedna divna i nevina biljka kojoj treba ljubav i zastita 🤗🍉🍉🍉

A post shared by Mladen Vuletic (@mladenvuleticdjoma) on Sep 25, 2019 at 8:47am PDT

- Došlo vrijeme da se rastajemo...4 godine smo se družili, nekad lijepo nekad ne..a u zadnje vrijeme, uopste ne...Hvala puno Meri, koja me je otkrila 2015. godine i Aleksandri, ali Aleksandra se tu ne pita ništa, jer iznad nje ima neko ko vedri i oblači...Jbg tako mora da bude..nisam ispoštovan i razočaran, odlazim..Ja sam za rijaliti igru Ronaldo, a i Ronaldo je promijenio klub - pisalo je u Instagram objavi Vuletića.

Doslo vrijeme da se rastajemo...4 godine smo se druzili nekad lijepo nekad ne..a u zadnje vrijeme uopste ne...Hvala puno Meri koja me je otkrila 2015 godine i Aleksandri ali Aleksandra se tu ne pita nista jer iznad nje ima neko ko vedri i oblaci...Jbg tako mora da bude..nisam ispostovan i razocaran odlazim..Ja sam za rijaliti igru Ronaldo a i Ronaldo je promijenio klub 🖐

A post shared by Mladen Vuletic (@mladenvuleticdjoma) on Oct 30, 2019 at 5:23am PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.