ŠOK PREOKRET: Sloba poslao EMOTIVNU poruku Kiji - Žao mi je... OTKRIO sve o noći u Luninom stanu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2018, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK PREOKRET: Sloba poslao EMOTIVNU poruku Kiji - Žao mi je... OTKRIO sve o noći u Luninom stanu!

Tačno je, videli smo se.

Iako su pre par meseci potpisali papire za razvod braka, Slobu Radanovića i Kiju Kockar i dalje spajaju poslovne obaveze, pa su nedavno imali i prvi zajednički nastup. Ipak, njih dvoje od tada nisu u kontaktu, a Sloba je sada otkrio da mu je žao zbog toga i da je pokušavao da stupi u kontakt sa bivšom suprugom, ali bezuspešno.

ANASTASIJA NIJE SMEŠNO, BOGA MI! Nećete verovati šta je Cecina ćerka uradila drugarici (VIDEO)

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << STRAŠAN NAPAD NA TANJU SAVIĆ! Osveta bliskog saradnika! Ovome se nije nadala - odmah TUŽBA! (VIDEO)

- Nisam sa Kijom u kontaktu, u poslednje vreme se ne čujemo. Od nastupa se nismo čuli. Jednostavno, zahladneli su nam odnosi i ne čujemo se. Ne mogu da kažem da mi nije krivo zbog toga - navodi pevač za "Blic" i dodaje da je pokušavao da stupi u kontakt sa Kristinom, ali je ona ostala nema na njegove poruke.

Maja se u svakom času hvali izgledom, a ovo su muškarci koji nisu mogli da joj odole!

- Skoro sam joj poslao poruku, mada mi nije odgovorila. Napisao sam da ću uvek biti tu za nju, šta god da joj zatreba, i to je to. Samo sam hteo da joj stavim do znanja da šta god da se dogodilo, ako joj ne daj bože zatreba nešto, da može da računa na mene - iskren je pevač.

OGLASIO SE: Sin Sinana Sakića doživeo UDES, ovo je njegovo trenutno stanje

Iako Radanović žali što nije u dobrim odnosima sa Kijom, sa druge strane ne bi se tačno mogla zaključiti njegocva relacija sa Lunom Đogani. Dok je blogerka u "Zadruzi 2" otkrila da se videla sa pevačem pred sam ulazak u rijaliti i da ju je, prema njenim rečima, on savetovao da tamo ne nađe dečka, Sloba tvrdi drugačije. Šta je sve pevač otkrio o viđanju sa Lunom, saznajte OVDE.

Iako su se u medijima pojavile paparaco fotografije (možete ih videti OVDE) na kojima se vidi kako je pevač proveo noć u Luninom stanu pred njen ulazak u rijaliti, Sloba tvrdi da se samo jednom video sa Đoganijevom u njenom domu, kako bi razmenili stvari.

PET VILA I TRI PASOŠA NAŠ FOLKER JE OKRUŽEN LUKSUZOM, A MALO KO ZNA ČIME SE ZAPRAVO BAVIO

- Videli smo se pre jednom. Bio sam kod nje kad smo razmenili stvari posle "Zadruge 1" - tvrdi Radanović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.