ŠOK PREOKRET - Nakon razgovora sa ČLANOM PRODUKCIJE, Zola doneo ODLUKU! Miljana SVE čula! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK PREOKRET - Nakon razgovora sa ČLANOM PRODUKCIJE, Zola doneo ODLUKU! Miljana SVE čula! (VIDEO)

Rešio je!

Drvo mudrosti pozvalo je Lazara Čolića Zolu u Rajski vrt kako bi popričali o trenutno najaktuelnijoj temi na velelepnom imanju.

- Burna dešavanja ovih dana u Zadruzi, kako se osećaš? - upitalo je Drvo.

- Sada se osećam malo bolje, sve što je bilo iza da se zaboravi - otkrio je Zola.

Pogledajte video na kraju teksta.

Drvo mudrosti poslalo je Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu na Rajsko ostrvo kako bi porazgovarali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o obećanju koji je zadrugar dao. Naime, Zola je tvrdio da će svoj honorar kao dokaz ljubavi prema Miljani prepisati njoj, te su morali da sednu i dobro porazgovaraju o svemu.

Iako je zauzeo stav da će prepisati ceo svoj honorar Miljani, Zola je seo sa izabranicom za sto i porazgovarao o svemu.

- Čekaj da se dogovorimo! Šta ti misliš? - upitala je Miljana.

- Ja sam spreman da potpišem, žao mi je što mora doći do ovoga, jer nemaš poverenja u mene, ali kao što sam ti rekao, ja sam spreman da potpišem da sav moj honorar ide tebi, bez ikakvog prava da ja tražim bilo šta od tebe. Smatram da je ružno što je došlo do ovoga - govorio je Zola.

- A nije bilo ružno da li si sa mnom bio zbog novca, ti si rekao da nisi, odgovor je bio lažan. Od tad smo počeli priču za ovo - odbrusila je Miljana.

Iskreno, u ovoj situaciji se osećam nisko, ali sam spreman zbog tebe da potpišem ovo - rekao je Lazar.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

BONUS VIDEO: "NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KREĆU NA RAJSKO OSTRVO DA REŠE SVE! Miljana i Zola će sada odlučiti kakva će im budućnost biti!

Izvor: Press, 10.Okt.2019

Drvo mudrosti pozvalo je Lazara Čolića Zolu u Rajski vrt, kako bi popričali o obećanju koje je dao Miljani Kulić. Naime, Zola je izjavio da će svoj honorar prepisati na Miljanino ime, kako bi ona bila sigurna u njegovu ljubav, a Drvo mudrosti obezbedilo im je prostor da popričaju...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.