ŠOK PREOKRET NA KRAJU RIJALITIJA: ZORICA UHVAĆENA U IZDAJI - Kamera je uhvatila kako ŠURUJE sa Aninim neprijateljima

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023, 16:16

ŠOK PREOKRET NA KRAJU RIJALITIJA: ZORICA UHVAĆENA U IZDAJI - Kamera je uhvatila kako ŠURUJE sa Aninim neprijateljima

Haos pred kraj rijalitija!

Ana Ćurčić je sinoć tokom nominacija shvatila koliko je zadrugari ne vole.

Većina njih je glasala za nju, a ne za Zvezdana Slavnića i ona je postala prva takmičarka koja će se večeras boriti za opstanak.

Drugi je Branislav Radonić Brendon, kojeg je nominovala publika.

U jednom trenutku se poverila Zvezdanu Slavniću i Marku Janjuševiću Janjušu i otkrila da će nakon "Zadruge" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izaći na piće samo sa dve osobe, od kojih je jedna Zorica Marković.

Mnogo se spekuliše o prijateljstvu Ane i Zorice, a zadrugari čekaju da vide koja će koju prva da izda.

Neki će pevačicin potez od sinoć shvatiti kao izdaju. Naime, ona je u jednom trenutku otišla u donji deo crnog stola, koji zadrugari popularno nazivaju "donji dom".

Od samog početka se vodi rat između "donjeg" i "gornjeg doma", a ostaje da se vidi i da li će se Zorica zaista prikloniti takmičarima sa kojima je sve vreme ratovala i koje Ana smatra neprijateljima.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.