ŠOK: Osvanuo snimak doskorašnje VODITELJKE Parova - ona i BIVŠI učesnik SNIMALI scene S*KSA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2019, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK: Osvanuo snimak doskorašnje VODITELJKE Parova - ona i BIVŠI učesnik SNIMALI scene S*KSA (VIDEO)

Šta je ovo?

Slađana Petrušić, doskorašnja voditeljka "Parova" i bivša učesnica tog rijalitija, navikla je pratioce na svom Instagramu da od nje često mogu da očekuju iznenađenja i totalno atipičan način komunikacije sa fanovima.

Sada ih je šokirala snimkom sa još jednim bivšim učesnikom, Vukom Đuričićem, na kome oni snimaju scene seksa, ali nije otkrila za koji projekat oni zapravo snimaju.

- SLUČAJNI LJUDI: Kad netko "amater" dobije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ulogu... Da bi izgledalo stvarno, redatelj/reditelj mora biti profesionalac! Jesam li dobro napisala? Uz glumce koji su glumili u najpopularnijim serijama bivše Juge glume i naturčići... Naturščici (ljudi iz rijalitija jer su tamo doktorirali glumu, običan narod, poneka Jugo zvijezda/zvezda...) Uskoro! - napisala je Slađana na Instagramu, a šta je to najavila, ostaje nam da vidimo.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.