ŠOK! OSVANULA PRIVATNA PREPISKA: Janjuš nakon Zadruge ne može da se otkači od nje! Pukao mu film i otkrio sve (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 15:51

ŠOK! OSVANULA PRIVATNA PREPISKA: Janjuš nakon "Zadruge" ne može da se otkači od nje! Pukao mu film i otkrio sve (FOTO)

Isplivalo u javnost!

Rijaliti učesnik, Marko Janjušević Janjuš poznat je kao jedan od najduhovitijih zadrugara i žene su ga oduvek volele, ali ni on njima često nije znao da odoli.

U šestoj sezoni se pokazao, po mišljenju mnogih, najbolje, ali plasmanom nije bio zadovoljan, a kako je nedavno priznao u jednoj emisiji, Janjuš želi da se pomiri sa suprugom, ali mu to ne ide od ruke.

Neretko se oglašava i na svom Instagramu gde pored fotografija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ume da potkači bivše zadrugare ili prijatelje, a sada je objavio jednu od poruka koje dobija od lepšeg pola sa sve svojim ironičnim odgovorom.

Nakon provokativne fotografije Janjuš je odmah u svom stilu pohvalio devojku, pa okačio na stori.

- Evo za tebe jedna, jesi li za dopisivanje? - pitala je nepoznata devojka.

- Jesam. Ej, imaš prelepe oči i obrve - odgovorio je košarkaš.

- Drago mi je ako je tako i da ti se sviđam - dodala je.

- Da, prelepa si anđele - napisao je Janjuš.

Podsetimo, Janjuš je krah sa suprugom Enom doživeo je nakon veze sa Majom Marinković, koju je, kako je sam jednom rekao, mnogo voleo. Ali, ni ta ljubav nije potrajala jer se košarkaš pokajao zbog čina i poželeo da se vrati tada već bivšoj ženi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.