ŠOK ODGOVOR PRODUKCIJE NA UKIDANJE ZADRUGE Gasiš ti moj... Gore društvene mreže nakon ovog komentara sa ZVANIČNE STRANICE

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 23:00

ŠOK ODGOVOR PRODUKCIJE NA UKIDANJE ZADRUGE "Gasiš ti moj..." Gore društvene mreže nakon ovog komentara sa ZVANIČNE STRANICE

Izgoreo Tviter!

Društvene mreže gore kada je u pitanju rijaliti program "Zadruga", a sve je šokirala nedavna situacija kada je Marija Kulić osula paljbu po produkciji na svom Instagram profilu, kada je dobila odgovor na prozivke i to sa zvaničnog verifikovanog profila Zadruge.

Sada se dogodila gotovo ista situacija na platformi Tviter, kada je korisnik ostavio tvit "Gasimo Pink", a onda je usledio šok odgovor od verifikovane stranice "Zadruga Official".

- Gasiš ti moj t*ki - bio je odgovor, koji je izazvao lavinu komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.