ŠOK  OBRT! SVE JE BILA PREVARA! Nakon BRUTALNIH uvreda Luni OGLASIO se Karić i šokirao sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2018, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK OBRT! SVE JE BILA PREVARA! Nakon BRUTALNIH uvreda Luni OGLASIO se Karić i šokirao sve

Šta se ovde dešava?

Vest da je Osman Karić, Kijin ljuti neprijatelj, razočaran u postupak Lune Đogani, i njeno učešće u rijaliti programu "Zadruga2" odjekunula je kao bomba upravo zbog činjenice da su oni bili doskorašnji "saveznici".

GAZIŠ PREKO LEŠEVA, PRODALA SI MAJKU I OCA... Isplivali DETALJI PREPUCAVANJA Karića i Lune! (FOTO)

ČUPANJE KOSE, ŠAKOM U ČELO, PA ŠUT U GLAVU! Pevačice se brutalno potuke, srpska javnost u ŠOKU (VIDEO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

PRODALA SE ZA LOVU! Karić ISPROZIVAO Lunu: Ispao sam MAGARAC što sam je branio, nema više PODRŠKU!

Kao što smo već pisali, Karić je javno osudio blogerku i njen postupak. Rekao je da je ispao magarac i da ga je veoma razočarala s obzirom da su je svi pljuvali a ona i dalje želi da uđe u taj vid šou programa, gde su je, kako ona kaže, linčovali i nepravedno osuđivali. Više O TOME  pročitajte OVDE.

Naime, oglasila se blogerka na svom Instagram profilu i napisala poruku sledeće sadržine:

U INAT SLOBI! Luna ulazi u "Zadrugu 2" - Anabela BESNA, neće da čuje za ĆERKU! A tek HONORAR...AU!

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Aug 7, 2018 at 10:51am PDT

Hodala je kroz Slobine odaje, a onda... gorka istina preplavila Lunu Đogani: Suze same krenule, BOL JE NEZADRŽIV (VIDEO)

- Iako si se ti mene odrekao, ja tebe neću nikada. Zahvalna sam ti na podršci koju si mi pružio, pozdrav za kralja, napisala je Đoganijeva.

U INAT SLOBI! Luna ulazi u "Zadrugu 2" - Anabela BESNA, neće da čuje za ĆERKU! A tek HONORAR...AU!

LUNA JE AŽDAJA U KREVETU: Marko Miljković govori o SEKSUALNOM umeću Đoganijeve, a ni Kiju nije OBIŠAO!

Međutim, desio se potpuno šokantan obrt. Oglasio se Karić i objasnio da se poslužio manipulacijom, ne bi li pokazao kako je lako napraviti vest o tome da su pojedini ljudi u svađi.

- Volim da zbijam šale što na svoj, što na tuđ račun, ovog puta vaš... Nisam je se odrekao već sam samo izbacio kukolja iz žita. Lažnjaci mi ne trebaju. Vidite, sad sam objasnio šta znači reč "manupulacija", napisao je Karić na svom Instagram profilu.

Šta spaja Kristinu Kiju Kockar i bivšu voditeljku "Parova"? Kada saznate, ostaćete u ŠOKU!

BRUTALNA ODLUKA! Lepi Mića će za MANJE OD SAT VREMENA uraditi nešto STRAŠNO - "Nije OVO za mene..."(FOTO)

Očigledno se Karić poigrao sa fanovima i hejterima, želeći da napravi prividno svađu sa Đoganijevom. Šta će dalje biti, videćemo vrlo uskoro, s obzirom na to da je Osman veoma aktivan na društvenim mrežama, pa i ne sumnjamo da će snažno bodriti svog favorita, Lunu, koja je sinoć zvanično potrvdila da ulazi u "Zadrugu2".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.