ŠOK OBRT: Jovanina sestra sada tvrdi da zadrugarka LAŽE o aferi sa oženjenim Medenicom: Ne želim više da je BRANIM

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 18:24

ŠOK OBRT: Jovanina sestra sada tvrdi da zadrugarka LAŽE o aferi sa oženjenim Medenicom: "Ne želim više da je BRANIM"

Istina isplivala na površinu!

Učesnica "Elite" Jovana Cvijanović tvrdi da je bila u vezi sa oženjenim pevačem Peđom Medenicom.

Sada se tim povodom oglasila njena rođena sestra Ivana, koja je prvi put stala pred kamere i otkrila sve detalje ove afere.

Ona se sada ponovo oglasila za domaći medij , izvinila se Peđi i istakla da nije istina da je njena sestra bila u vezi sa pevačem.

- S obzirom da sam želela da zaštitim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sestru i pokrijem je u njenoj manipulaciji da jeste imala aferu sa Peđom, a to je zapravo neistina. Ne želim da bilo koga ugrožavam tako što štitim nju i demantovala bih to da je Jovana ikada imala ista sa Peđom. Istina je samo jedna i tvrdim da je Jovana izmanipulisala stvari kako bi sva pažnja bila usmerena ka njoj. Ovim putem bih se izvinila porodici Medenica - rekla nam je Jovanina sestra.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Blic/Prenela A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.