ŠOK! OBJAVLJEN SNIMAK LUNINIH ORGIJA: Rane radove pobednice Zadruge 2 OBJAVILI Kijini fanovi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2019, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! OBJAVLJEN SNIMAK LUNINIH ORGIJA: Rane radove pobednice "Zadruge 2" OBJAVILI Kijini fanovi!

Fanovi fanatici!

Fanovi Kije Kockar prete objavljivanjem snimka orgija Lune Đogani. Samo dan nakon što je blogerka snimila spot za svoju prvu numeru, obožavaoci njene ljute protivnice pokušali su da joj miniraju muzičku karijeru. Na fan-stranici Kije Kockar na Instagremu postavljen je snimak na kom pripita Luna zanosno igra, dok joj muškarci svašta dobacuju. U jednom trenutku jasno se čuje:

- Luna, dođi da mi p*šiš!

Blogerka se na ovaj poziv samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nasmejala, a ne zna se da li postoji nastavak sa scenama s*ksa jer je snimak u tom trnutku prekinut. EKipa Informera pozvala je Lunu i pitala je da li postoji nastavak eksplicitnih scena.

- Ništa se nije sesilo u nastavku - počela je da se pravda Luna i u jednom dahu objasnila kada je snimak napravljen:

- Imala sam 17 godina, završavali smo treću godinu srednje škole i ja sam u po bela dana u svom stanu napravila žurku za celo odeljenje. Igrali smo, odlično smo se provodili, svi smo bili lepo raspoloženi. Puštali smo muziku, pa mi je drug rekao da mu pustim neku muziku a ne da mu p*šim. Nikada ne bih dozvolila da mi neko tako nešto kaže, pogotovo ne prijatelj. Tu je bio i Aleksa Savić. moj cimer iz "Zadruge 2", kao i moj brat Adam Đogani.

Kada je čula da su se snimka dočepali Kijini fanovi, izustila je:

- Baš me briga ko je to pustio, neću da pričam o Kiji i njenim fanovima - rekla je Đoganijeva, koja uveliko pakuje kofere i sa svojim dečkom putuje na odmor u Egipat.

Po povratrku sa odmora, biće premijerno pušten spot i krenuće sa nastupima koje joj je Marko Miljković, kao njen menadžer, zakazao na Crnogorskom primorju.

VRELA KIJA KOCKAR SNIMLJENA NA PLAŽI! Grudi kipe iz mini-kupaćeg, gaćice ističu oblu g*zu! Uh! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.