ŠOK O ČABARKAPI! Aleks: Bio mi je NAJBOLJI dečko, vozio me u školu! Dok me je tukao, videlo se da to ne želi

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2019, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK O ČABARKAPI! Aleks: Bio mi je NAJBOLJI dečko, vozio me u školu! Dok me je tukao, videlo se da to ne želi

"Najviše sam volela kad uveče legnemo u krevet..."

Čini se da Aleksadra Subotić ne želi ništa da krije nakon povratka u rijaliti "Zadruga 2" - čak i teme koje je ranije radije izbegavala. Jedna od tih je svakako priča o ocu njenog deteta Aleksandru Čabarkapi o kom je pričala u spavaćoj sobi Bele kuće. Čak je istakla i da joj je on bio najbolji dečko - i da se sa njim najbolje slagala.

- Meni je prvi dečko bio i učitelj i mučitelj. Ovaj što sam s njim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dete dobila, verovali ili ne s njim sam se najbolje slagala. Bez obzira na sve, ja moram da kažem istinu. Ružno je šta je radio medijski i sad s detetom, ali dok je bio sa mnom prema meni je bio divan. Bili smo zajedno osam meseci, dovodio me je i odvodio iz škole. Imao je loš odnos s Karađorđem. Bila sam klinka, a on se zaljubio iako je možda iz neke osvete Karađorđu bio sa mnom. A ništa nije zloupotrebljavao. Najviše sam volela kada legnemo uveče u krevet, što me je on slušao.

- On je bio uhapšen kada sam ja bila u sedmom mesecu. Čekala sam ga i samo mi je rekao da se oženio i ja sam rekla da tu nemam šta da tražim. I to je bio to! Nije bio agresivan nijedne sekunde. Posle me je napao i pretukao na ulici. Hteo je da pričamo, uradio je to što je uradio, ali kada je to radio videlo mu se u očima da nije želeo to da radi.

Šta je još Aleksandra pričala o Aleksandru, pogledajte u sledećem snimku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.