ŠOK! Nakon odlaska iz zemlje Filip Mijatov POTVRDIO da će PONOVO ući u Zadrugu: Izneo PAKLENI PLAN (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 19:08

ŠOK! Nakon odlaska iz zemlje Filip Mijatov POTVRDIO da će PONOVO ući u Zadrugu: Izneo PAKLENI PLAN (FOTO)

Sve je smislio.

 Filip Mijatov je već nekoliko dana u žiži javnosti zbog njegovog bežanja iz rijalitija "Zadruga". On se posle toga obratio svima u nekoliko navrata sa svog Instagram profila.

 On je naime govorio o mnogim zadrugarima i šta zaista misli o navodnoj kazni koju mora da plati čelnicima Pink televizije zbog skandala koji je napravio, te se odlučio i na korak dalje, te je podelio fotografiju sa aerodroma obavestivši sve da odlazi na neko vreme iz Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali nije otkrio gde.

 On je i posle ovog događaja nastavio komunikaciju sa pratiocima preko društenih mreža, a među mnogobrojnim pitanjima i komentarima podrške iz raznih zemalja, u nekoliko navrata su mu postavili pitanje da li će se vratiti u rijaliti, a on je zbunio svojim odgovorom.

- Vraćam se. Zar nije ovako rijaliti interesantniji? Podrška rtv pink - napisao je Mijatov, pa potom dodao:

Master plan......1000 ideja je spremno....Danju kvalitet nocu svadja...Naravno uz neku svetsku zvezdu....Da napravimo film na kraju o zadruzi.....Kako je jedna budala pokusao da promeni sve.Kada vec volimo rijaliti da naravimo to jos bolje..

A post shared by Filip Mijatov (@filip_mijatov) on Sep 20, 2020 at 4:59pm PDT

- Master plan... 1000 ideja je spremno... Danju kvalitet noću svađa... Naravno uz neku svetsku zvezdu... Da napravimo film na kraju o zadruzi... Kako je jedna budala pokušao da promeni sve. Kada već volimo rijaliti da napravimo to još bolje.

Da li je posredi ironična šala ili ipak nešto drugo, ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

VETAR POKAZAO RODIĆKINU GOLU G*ZU! Veljkova svastika žari plažama Crne Gore i POKAZUJE ČARI INTIME (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.