ŠOK! Nakon SE*SA sa Zolom, Miljani NIJE DOSTA, pa dozivala NJEGA! Je l ti nedostajem? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2019, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! Nakon SE*SA sa Zolom, Miljani NIJE DOSTA, pa dozivala NJEGA! "Je l' ti nedostajem?" (VIDEO)

Nezasita!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su danas obnovili svoju ljubavnu vezu na Rajskom ostvru, kada je Zola došao kako bi sa Miljanom razgovarao o njihovom zajedničkom detetu, koje je na putu.

Kada su se zvanično pomirili i odlučili da nastave romansu, dogodio se i seks u Kazanovinoj kući na Rajskom ostrvu. Miljana je odmah poželela da o tome obavesti svog najboljeg prijatelja iz rijalitija - Mirka Gavrića.

- Mirko, je l' smo lep par - vikala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Kulićeva kada je ugledala Mirka na doku, a on je potvrdio da su veoma skladan i lep par.

- Je l' spavaš tu večeras - pitao je Gavrić.

- Ne znam. Je l' ti nije žao da ostanem ovde - pitala je Miljana.

- Žao mi je, ali mi je drago što si s njim. Je l' sve ok - nastavio je sa pitanjima Mirko.

Miljana je potvrdila da je među njima sada sve u najboljem redu, te mu je gestikulacijom pokazala da su upravo imali intiman odnos.

Zola se pobunio zbog toga što je Miljana imala potrebu da odmah o svemu obavesti Gavrića, ali Kulićevoj nije bilo jasno zbog čega se ljuti.

- Hajde, gledalo pet miiliona ljudi, što Mirko ne bi znao - rekla je Miljana kroz osmeh.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.