ŠOK NA SNIMANJU! Svi su čekali da se Jadranka pojavi skladno odevena, a onda je usledio pravi ŠOK! (foto)

Izvor: Svet, 28.Maj.2018, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK NA SNIMANJU! Svi su čekali da se Jadranka pojavi skladno odevena, a onda je usledio pravi ŠOK! (foto)

Nema sumnje da će letnja sezona doneti dosta noviteta na muzičkoj sceni Srbije. U tom duhu, atraktivna Jadranka Barjaktarović spremna je da publici predstavi novu pesmu “Urgentni centar” za koji je u Beogradu snimila i više nego zanimljiv spot. Na samom snimanju shodno nazivu pesme, prisutna ekipa i novinari milisli su da će se atraktivna pevačica pojaviti u nekom zavodljivom kostimu medicinske radnice, ali na kraju usledilo je pravo iznenađenje.

“Moram da kažem >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da sam ponosna na ljude koji su uvek sa mnom kada su ovako važna snimanja u pitanju. Prepustila sam se njima da svako odradi svoj deo posla, ali na kraju, po komentarima već mogu da zaključim da se svima ovo dopada. Svi su usput šaputali i govorili: ‘Liči na Bijonse…’. Jasno mi je da sam zgodna, ali Bijonse ipak nema konkurenciju”,  kroz osmeh je istakla pevačica.
Jadranka dodaje da je ponosna na novu pesmu te i da je kao i uvek sve uradila sa proverenom ekipom saradnika.

“Uvek sam rada da čujem nove komentare, predloge ali i poslovne sugestije. Ipak, meni je komfornije da radim sa ljudima koji mi prijajaju ali i dobro poznajem. Zato je uspeh zagarantovan”, zaključila je Jadranka.

Šta na kraju donosi ili kome je na kraju glave došao Urgentni centar zbog atraktivne pevačice videćemo već uskoro.
Svetpromo
The post ŠOK NA SNIMANJU! Svi su čekali da se Jadranka pojavi skladno odevena, a onda je usledio pravi ŠOK! (foto) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.