ŠOK NA DAN VENČANJA - OVA PEVAČICA NIJE POZVANA! U dobrim je odnosima sa Sašom i Suzanom, sad se OGLASILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022, 14:25

ŠOK NA DAN VENČANJA - OVA PEVAČICA NIJE POZVANA! U dobrim je odnosima sa Sašom i Suzanom, sad se OGLASILA

"NE, NE, JA NE IDEM!"

Iako se očekivalo da će ovog proleća i Goca Božinovska oženiti sina Mirka, koji već ima sina sa Bojanom Rodić, to je ipak pre nje uradila Suzana Jovanović, koja danas pravi veliku svadbu svom jedincu, Danijelu.

Goca Božinovska na ovo veselje nije pozvana, uporkos činjenici da je sa Suzanom Jovanović i sa Sašom Popovićem u odličnim odnosima.

Goca je najpre otkrila kada će se venčati njena snaja Bojana i sin Mirko, pa potom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prokomentrisala današnji događaj.

- Još ništa nismo odlučili, oni su prilično neodlučni. Niti ih pitam više, to će sve oni već organizovati, ja im se ne mešam. Meni je i umrla majka, pa je to najpre sve odložilo. Onda beba, obaveze oko njega... Sada su stalno u nekoj trci i frci. Pomažem im dosta oko deteta. Ne znam ni kada će, oni uglavnom sve neplanirano rade, ali se od njih sve može očekivati. Samo im 'dune u glavu', i 'ajmo"- rekla je Goca.

Božinovska je otkrila i da će tog dana baš sve biti kako Mirko i Bojana budu želeli i da im ništa neće nametati, kao i da će pozvati nekoliko kolega, a većina familije im je u Makedoniji.

Božinovksa je prokomentarisala svadbu koju danas organizuju Saša Popović i njegova supruga Suzana Jovanović, koja ženi svog sina prvenca.

- Ne, ne idem ja. Tek juče sam zapravo čula za tu svadbu na snimanju, nisam ni znala da to organizuju. Ali, naravno, svako zove one najbliže i niko i ne pravi sada neka velika veselja. Baš mi je milo zbog njih, želim im svu sreću. Radujem se, samo neka se lepe stvari dešavaju i veselja - poručila je pevačica.

Ona zbog obaveza nije bila na slavlju povodom 30 rođendana svoje snaje Bojane, koji je rođendan proslavila u Titelu, ali je pre toga bila na slavi kod prijatelja.

- Nisam išla na rođendan jer imam neka snimanja, ali kažu da im je bilo fantastično. Tu je ionako bila samo omladina. Slavili su u Titelu, jer Bojana tamo ima veliko društvo, pa su tako odlučili. A i videla sam prijatelje za slavu, malo pre toga, pa nije bilo ni potrebe da idem- zaključila je Goca Božinovska.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.