ŠOK MEĐU ZADRUGARIMA: Razotkrivena Miona - OVO niko nije naslućivao! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2020, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK MEĐU ZADRUGARIMA: Razotkrivena Miona - OVO niko nije naslućivao! (VIDEO)

Pa da li je moguće?

Naredno pitanje bilo je za Miroslavu Mimu Živković, a bilo je u vezi sa njenim čestim svađama koje ima sa Mionom Jovanović.

- Imamo takav odnos, jednostavno smo različite. Ne znam šta da kažem stvarno. Ona meni da kaže da ne želi da se druži sa mnom, ja bih opet... Pitajte nju što se druži sa mnom, napada i ona mene, ali ne transparentno. Problem je, iskreno, što sam ja transparentna, a ona mene to drugačije kaže. Ništa ona nije manje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posesivna od mene - izjavila je Mima.

- Nas dve smo drugarice, upoznale smo se ovde. Sinoć smo se posvađale, ja shvatim da mi ne treba svađa oko torte, pića... To su sve gluposti - dodala je Miona.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Luna doživela NEZGODU, a iza nje se pojavio Đole! Posle priča da je se stric ODREKAO, šok scena na MACu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.