ŠOK: Lepa Brena udarila šamar voditelju! VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Apr.2017, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK: Lepa Brena udarila šamar voditelju! VIDEO

Šokantna situacija dogodila se tokom snimanja jednog intervjua, kada je Lepa Brena isprovocirana pitanjem, udarila šamar voditelju.

Naime, Brena se veoma iznervirala, kada je voditelj upitao kakav joj je bio jedan dečko dok je još bila mlada. Balkanska zvezda, prišla je voditelju upitala ga "Jesam ti rekla da me to ne pitas?!", a potom iz sve snage udarila voditelja emisije "Press pretres", koji je od jačine udarca pao na pod. Naravno reč je samo o šali i skeču koji su snimili  kao san koji voditelj sanja i posle dolazi kod nje u apartman gde počinje intervju.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

SKANDAL Brena udarila samar voditelju (VIDEO)

Izvor: medio.rs, 27.Apr.2017

Pevačica Lepa Brena je na snimanju jednog intervjua, nezadovoljna pitanjima koja joj je postavljao, udarila šamar voditelju.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.