ŠOK: Kija priznala sve - Sloba je MOJ MUŽ, još UVEK smo u braku! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2018, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK: Kija priznala sve - Sloba je MOJ MUŽ, još UVEK smo u braku! (VIDEO)

I dalje ima emocije prema bivšem

Kristina Kija Kockar je konačno objasnila u kakvom su trenutno odnosu ona i njen bivši suprug Sloba Radanović. Nakon što je i sama bila svedok njegove prevare sa Anabelom Đogani u rijaliti šou ''Zadruga'', odlučila je da za emisiju "Premijera - Vikend specijal" objasni kako stvari sada stoje.

OVAKO IZGLEDA UNUTRAŠNJOST KIJINOG STANA! A tek da vidite SA KIM SPAVA i šta joj je SLOBA poklonio (VIDEO)

Na pitanje zašto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još uvek nisu pokrenuli crkveni razvod, Slobina bivša supruga se malo zamislila pa rekla:

- Bilo nam je najvažnije da se razvedemo građanski, ja sam izrazila želju da se razvedemo i crkveno jer se ne osećam lepo što sam sa njim ubraku pred Bogom - i dodala:

SMS KOJI JE SVE PREKINUO: Sloba bio u Kijinom novom stanu - evo ŠTA se desilo i ŠTA ona planira s njim u budućnosti

- Poslednja osoba koju bi Slobodan kontaktirao je moja majka jer bi ga rverovatno bilo sramota. On je učinio toliko lošeg njenoj ćerki, da bi trebalo da ga bude sramota, ali naravno da mi nije svejedno kada pričam o njemu, to je sasvim normalno.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

PLAKAĆETE OD SMEHA! Karleuša htela da ispadne S*KSI, pokušala da zajaše dasku a onda... HAH, BLAM VEKA!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kija udarila žestoku BLOKADU Anabeli pa UKANALILA Lunu - ti nisi ljubavnica, ti si BIVŠA LJUBAVNICA

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2018

Ne ostaje dužna..Prema navodima medija, Anabela Atijas, majka Lune Đogani koja je bila u vezi sa Slobom Radanovićem, izjavila je da bi snimila duet sa Kristinom Kijom Kockar! Kao što sada već i vrapci znaju, Kija je bivša Radanovićeva supruga, koja je odlučila da se razvede, nakon što je bila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.