ŠOK - KAKO JE IZGLEDALA PRE 20 GODINA: Da li je to Jovana? Ovako je izgledala na prvom RAZGOVORU ZA POSAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2019, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK - KAKO JE IZGLEDALA PRE 20 GODINA: Da li je to Jovana? Ovako je izgledala na prvom RAZGOVORU ZA POSAO

Fotka na kojoj je nećete prepoznati!

Voditeljka Jovana Joksimović koja je napunila 38. godina, davne 2001. godine osvojila je publiku. Ona je karijeru počela na TV BK vodeći emisije: „Blokbaster“ i „Trejler“.

Na razgovor za posao je došala sa potpuno kratkom kosom. Tokom karijere ona je postavljala standarde, uvek je bila besprekorno doterana, a njen duga kosa joj je postala simbol.

Nakon što je zajedno sa Željkom Joksimovićem vodila Evroviziju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << održanu u Beogradu, planula je ljubav između nje i popularnog kantautora. Venčali su se na Maldivima 2012. godine, na intimnoj i romantičnoj ceremoniji. Iste godine, Joksimovići su sklopili crkveni brak u Beogradu i organizovali svadbu kojoj je prisustvovao veliki broj zvanica iz javnog života Srbije.

Jovana se nije mnogo promenila, nije podlegla plastičnim operacijama, a zna bez problema da pred kamere stane bez trunke šminke.

Maše rukama, jezikom zapliće, SVI PLAČU OD SMEHA! Voditelj uradio OVO u emisiji, internet GORI (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.