ŠOK KAKAV NE PAMTIMO! Svi ga znamo KAO SAŠU POPOVIĆA, ali sada je otkriveno njegovo DRUGO IME!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2018, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK KAKAV NE PAMTIMO! Svi ga znamo KAO SAŠU POPOVIĆA, ali sada je otkriveno njegovo DRUGO IME!

Ovo niko nije znao!

Direktor "Grand" produkcije Saša Popović već dugi niz godina je u skladnom braku sa nekadašnjom pevačicom Suzanom Jovanović.

ŠOKČINA: Nikolija je jedna od NAJPOPULARNIJIH pevačica, ali mnogi ne znaju KO je njen OTAC! (FOTO)

Iako je deo estrade već nekoliko decenija, o Saši skoro niko nije znao jedan detalj, odnosno kakav nadimak mu je supruga dala.

- Žena me zove Cile, a ćerka tata. A mama me je zvala Calika. I sestra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me tako zove. Svakakve su mi nadimke davale - rekao je Saša kroz smeh u emisiji "Balkanskom ulicom". Popović je priznao da se uozbiljio tek kada je u braku sa Suzanom dobio ćerku i da se tada u potpunosti posvetio porodici.

TV BOMBA: Nina Radulović se vraća na Pink, a tek da vidite šta će voditi! U sredu POČINJE!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.