ŠOK - JOŠ JEDAN VODITELJ ZADRUGE DAJE OTKAZ?! Navodi se da napušta Pink poput Milana Miloševića, gledaoci u neverici

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023, 20:39

ŠOK - JOŠ JEDAN VODITELJ ZADRUGE DAJE OTKAZ?! Navodi se da napušta Pink poput Milana Miloševića, gledaoci u neverici

Na društvenim mrežama se već uveliko spekuliše o ovoj temi.

Bivša zadrugarka, a sada voditeljka Ivana Šopić već nedelju dana ne vodi emisije koje su deo rijalitija  „Zadruga“ što su primetili i gledaoci ovog projekta.

Njeno odsustvo zabrinulo je gledaoce, koji su u strahu da nije i ona prestala da vodi ovaj program poput Milana Miloševića.

Na društvenim mrežama se već spekuliše o ovoj temi, te se neki korisnici pitaju da li je i ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napustila projekat, baš kao i Milan.

Ipak, gledaoci mogu da odahnu jer je Ivana i dalje deo projekta.

Gledaoci je ne viđaju jer je uzela par slobodnih dana kako bi posetila stomatologa, prenosi „Espreso“.

Ivana se vraća za par dana, kao voditeljka emisija „Gledanje snimaka“ i „Pitanja gledalaca“ i to sa novim zubima i novim osmehom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.