ŠOK! JANJUŠ ME NIKADA NEĆE PREBOLETI! Ana Korać BEZ DLAKE NA JEZIKU - A onda je David ODLEPIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! "JANJUŠ ME NIKADA NEĆE PREBOLETI!" Ana Korać BEZ DLAKE NA JEZIKU - A onda je David ODLEPIO

Fatalna Ana!?

David Dragojević i Ana Korać su u stabilnoj vezi i nedavno su se i verili što je oduševilo sve njihove pratioce i fanove njihove ljubavi.

Da podsetimo, u "Zadruzi 1" Marko Janjušević i Ana Korać su imali veoma blizak odnos, pa se spekulisalo da je on navodno pobegao iz rijalitija upravo zbog nje, što je više puta rekla i Marija Kulić.

U rijalitiju "Zadruga 3" se uporno polemiše o odnosu između atraktivne bivše zadrugarke, koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od skoro postala zaštitno lice kompanije za estetske korekcije u Istambulu, na šta je veoma ponosna i Janjuševića, koji uvek burno reaguje kada se pomene njeno ime.

Ana Korać je za naš portal Srbija Danas otvoreno progovorila o svemu.

- Janjuš me nikada neće preboleti, ne prestaje da me pominje, ne znam šta je sa tim čovekom - rekla je Ana.

A onda je i David opleo po zadrugaru i imao je mnogo više da kaže on Ane.

- Janjuš je čovek koji kao podržava brak, on kroz šalu kao kaže nešto i šta mu prođe, prošlo je - bio je iziritiran David.

- On je nula od čoveka i uopšte mi se ne sviđa, njemu je Ana tiha patnja - nastavio je Dragojević.

- I kad sam bio u rijalitiju, nešto je pisao po instagramu, a kaže da nije, a ja znam da jeste, on glumi Mikija, hoće da bude Miki Đuričić, a on to ne može da bude, to mora da shvati - bio je iskren David.

- Baš sinoć sam komentarisao, a nisam ni ja jedini, ne znam, dečko je odlepio za Anom, stalno viče "Brak,brak,brak", a i te kako mu je Ana tiha patnja, nikada je neće preboleti, tako da... - nastavio je on.

- Između nas nikada ništa nije bilo, poslao mi je poruku kada mi je otac preminuo, tada mi je jedino poslao poruku posle rijalitija i to je to, ne znam zašto me pominje - rekla je Koraćeva.

- Ali pokušavao je on da dođe do njenog broja, ali to otom potom - završio je David.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.