ŠOK! IZDALA JE! Tara iznela OGROMNU TAJNU koja će izazvati HAOS U ZADRUZI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2020, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! IZDALA JE! Tara iznela OGROMNU TAJNU koja će izazvati HAOS U ZADRUZI! (VIDEO)

Uh, ovo će joj žestoko zameriti...

Tara Simov je u razgovoru sa Drvetom mudrosti do detalja ispričala zbog čega sve češće ulazi u svađe i rasprave sa Matejom Matijevićem, ali nije sakrila da je većim delom krivica bila njena.

Tako je u Rajskom vrtu otkrila i jednu veliku tajnu kako bi za uzvrat dobila pesmu po svojoj želji, a nije mogla da prećuti ko je od njenih cimera bio najsrećniji kada je čuo da su ona i Mateja navodno raskinuli.

- Prekjuče, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada je bila slava Kendiju, njega nije bilo 20 minuta, a kad se vratio, seo je na totalno drugu stranu i to sa ljudima sa kojima ne provodi toliko vremena. Ja sam posle otišla da spavam, jer sam sedela sama. Posle toga sam saznala da mu je sestra Maša poslala čestitiku, a da mi nije ni rekao. Onda je rekao da nije srećan pored mene, rekao je da mu je loše. Ja sam navikla da samu sebe čupam iz nekih situacija, pa sam očekivala da na njega ne moram da pazim. On meni danima traži da se ja ne svađam ovde sa ljudima, da ne provociram i da ne čačkam. Onda je imao baš neki bezveze komentar za Natašu i njena usta, to me je iznerviralo. Posle smo se posvađali oko spiska za kupovinu, nismo se poljubili 24 sata. Ja sam sela posle toga kod njega na klupi i rekao je da ga ja ne poštujem, jer ga ne slušam kad me nešto zamoli. Ja sam rekla da je suštinski razlog nepoštovanje kada preklapamo jedno drugo, ne možemo da vodimo zdrav dijalog. I njegov i moj temperament je sličan po tim nekim pitanjima, ali smo se pomirili - rekla je Tara.

- Marija Kulić se obradovala, ona meni nije rekla da je on izrevoltiran, nego da treba da se sklonim iz te priče. Nisam gledala reakcije ljudi, ali verujem da ih je bilo dosta. Svi su bili protiv toga kad sam rekla da Mateja ima emociju prema meni, a sada su se svi priklonili. Milica Kemez je slušala sve, pa je samo ustala i otišla, ništa mi pametno nije rekla, to je radila i prethodni put - rekla je Tara.

Zbog ove tajne će nastati opšta pometnja, a nema sumnje da će se o tome polemisati u narednim emisija koje su pred nama.

- Nataši se sviđa Mlađa, rekla mi je - rekla je Tara.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.