ŠOK! Evo šta su ZAVRŠILE naše POZNATE voditeljke, jedna od njih pohađala SAMO OSNOVNU školu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2020, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! Evo šta su ZAVRŠILE naše POZNATE voditeljke, jedna od njih pohađala SAMO OSNOVNU školu!

A ona ima dve diplome!

Lik i delo naših poznatih voditeljki pratimo već godinama, a malo ko zna šta su one zapravo po struci. Mnoge od njih su se obrazovale za nešto sasvim drugačije od novinarskog i voditeljskog posla.

Dea Đurđević je, na primer, završila dva fakulteta - pored žurnalistike, pohađala je osnovne i master studije na fakultetu "Državna bezbednost". Svaki slobodan trenutak često je koristila za streljanu.

A post shared by DEA Djurdjevic_official >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@deadjurdjevic_official) on Feb 4, 2020 at 10:36am PST

Međutim, Dea je jednom prilikom izjavila kako je oduvek želela da se bavi novinarstvom, te da je počela kao volonter, da bi na kraju postala jedno od zaštitnih lica.

Jovana Joksimović, koja vodi jutarnji program, završila je menadžment u umetnosti.

A post shared by Marija Konstantinovic (@maraja_makeup) on Mar 21, 2019 at 6:26am PDT

Bojana Ristivojević pored Visoke poslovne škole, završila je i Pravni fakultet u Novom Sadu. Naime, želja njenog oca bila da mu jedna od ćerki bude pravnica.

Voditeljka Maja Nikolić završila je Prvu gimnaziju u Sarajevu, a Višu turističku školu u Beogradu.

Tamara Raonić, koja je svojevremeno vodila Grand šou, pre nego što se povukla i posvetila porodici, kako se navodi -  završila samo osnovnu školu, jer se odmah nakon toga prijavila na konkurs za stjuardese jedne avio kompanije i prošla konkurs.

Priča Vesne Dedić veoma je interesanthna - 1986. godine preselila se u Beograd, jer je želela da studira dramaturgiju. Međutim, pošto nije položila prijemni ispit, upisala je Filološki fakultet, odsek za opštu književnost i teoriju književnosti. Za ovaj smer se odlučila jer je čula da ga je završio srpski književnik Danilo Kiš. Nakon završene druge godine, pak, otišla je u London. Našla je posao u pabu, čitala je Šekspirove drame u engleskim bibliotekama i išla je na koncerte rok grupa na Vembliju. Umesto dva meseca, tamo je ostala dve godine, a vratila se jer joj je otac rekao da mora da završi fakultet.

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna) on Oct 19, 2019 at 12:19am PDT

Sanja Marinković posle gimnazije prvo je upisala i završila menadžment, a zatim finansijski menadžment.

Ipak, pored obrazovanja, ono što je svima zajedničko jeste prepoznatljiv osmeh koji svakdonevno ulepšava jutra i dane gledaocima kraj malih ekrana.

Kazu da nas potrebe koje smo zadovoljili ne motivisu da gradimo dalje svoju srecu 😊 Slazem se, ali verujem da je najvaznije da se uvek vratimo sebi i budemo svoja najveca ljubav i kako nas savetuje @josvoyage u mojoj emisiji - samo ukoliko trosimo energiju u zivotu kako bismo voleli sebe onda cemo naci ljubav ( partnera) koji ce nas podjednako voleti ❤️ Videcemo 👌 #magazinin @rtvpink #lovemyjob #20godina #mgazinin #uskoro #enjoy #happy #studio #mojadrugakuca #tv #show #host #kamere #svetla #giveyourbestdarling 💃 #mom #momlife #smile #hair #makup #dresses

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on Jan 23, 2020 at 10:37am PST

ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.